23948sdkhjf

Sjönära Möten går in för helgkonferenser

Sjönära Möten kommer under 2011 att satsa lite extra på marknaden för helgkonferenser.
Inför 2011 kommer Sjönära Mötens tre hotell FågelbroHus, Krusenberg Herrgård och Smådalarö Gård att satsa än mer på helgkonferenser.

Efter att tidigare främst haft beläggning med konferensgäster under vardagarna vill man nu även öppna upp för företagen och ge större möjligheter till helgmöten.

– Orsaken till att vi nu även håller öppet för helgkonferenser är att vi inser att många av våra kunder och gäster har hög belastning på arbetet under veckodagarna, säger Louise Strandberg , bokningschef på Sjönära Möten.

– Verksamheten är som mest produktiv just på vardagarna och det finns inte tid att avsätta för att åka på konferens. Dessutom ser vi en ökad trend med helgkonferenser i vårt bokningsläge.

Med helgkonferenserna hoppas hotellen också kunna erbjuda sina gäster fler mervärden. Utöver bättre priser och erbjudanden får man en mer harmonisk och lugn miljö.

Resultatet bör bli ett effektivt möte. Självklart finns även aktiviteter och teambuilding tillgängliga under helgerna för de som vill nyttja detta.

Under årets första fyra månader erbjuder hotellen speciella kickoff- och konferenspaket under helgerna med rejäla rabatter.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.051