23948sdkhjf

Gekås vd på Kustkonferensen

Infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd och Gekås vd Boris Lennerhov blir två höjdpunkter på Kustkonferensen på årets Båtmässa.
Båtmässan äger rum på Svenska Mässan i Göteborg 5-13 februari.

Kustkonferensen börjar med att den nya Båtlivsundersökningen 2010 presenteras för första gången. Det är sex år sedan den senaste undersökningen gjordes och mycket har hänt.

Båtlivsundersökningen ger ovärderlig fakta om svenska fritidsbåtar och hur de används.

Trendforskaren och författaren Göran Adlén gör en trendspaning om vilka behov framtidens båtkunder kommer att ha. De seglar runt i cyberspace och har totalkoll på alla produkter, tjänster och varumärken. Den nya kunden är otrogen, oförutsägbar och sugen på nya sensationer. Snacket går snabbare än blixten i de sociala medierna.

Infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd talar om hur regeringen ser på båtlivets framtid i Sverige.

En av Kustkonferensens höjdpunkter blir Boris Lennerhov, vd för Gekås Ullared. Han har i tio år utvecklat Gekås till att bli Sveriges ledande upplevelsebaserade shoppingindustri.

Mottot är att varje anställd ska sträva efter att bli en procent bättre på allt de gör och ständigt överträffa kundens förväntningar. Varför lyckas Boris och vad kan båtbranschen lära sig av hans filosofi?

Boris Lennerhov stannar helst hemma i Halland. Han föreläser sällan och gör därför ett unikt framträdande på Kustkonferensen.

Kustkonferensen tar också upp hur båtbranschen ska förhålla sig till sociala medier. Västsvenska Turistrådet och Sjöräddningssällskapet ger värdefulla tips om lyckade kampanjer och hur man ska tänka från.

Kustkonferensen arrangeras av Sweboat, Båtmässan och Västsvenska Turistrådet.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109