23948sdkhjf

Trädhotell i mediafokus

Trädhotellet Treehotel i Harads väcker intresse i internationella medier. I Harads har det äkta paret Kent och Britta Lindvall-Jonsson, i samarbete med några av landets modigaste arkitekter, skapat ett spektakulärt turistmål av internationell klass. I dag står fem olika trädrum klara för för bokning. En ny reseanledning till Sverige och Swedish Lapland har skapats. Intresset från utländska gäster och turoperatörer är starkt.
Stora internationella mediabolag som BBC, CNN, New York Times, Reuters, Vanity fair och Vouge har skrivit helsidor om fenomenet Treehotel.

Treehotel i Harads är en plats där naturen, ekologiska värden, komfort och modern design kombineras till ett spännande äventyr. Naturen föder liv.

Som rekreation är just närheten till natur och vildmark oslagbar. Konceptet föddes ur frågeställningen: Varför inte skapa ett hotell som ger människor chansen att uppleva naturen, bland trädtopparna, samtidigt som de upplever en unikt designad hotellupplevelse?

Inspirationen kommer från Jonas Selberg Augustsens film Trädälskaren – en film om tre män som får nog av staden och åker till Harads för att bygga en träkoja och filosofera över de stora frågorna.

Treehotel fick Trip award-priset som årets uppstickare på svenska turistgalan i november 2010. Priset blev bland annat en monter på TUR Mässan i Göteborg.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062