23948sdkhjf

Rydahls expanderar till Luleå

Efterfrågan på snabb tillgång till bromsdelar ökar i hela landet. Det gör att bromsspecialisten Rydahls växer så det knakar. Det senaste tillskottet är ett servicelager i Luleå.
Sedan tidigare har Rydahls lager i Karlstad och i Göteborg och bara för en månad sedan slog de upp portarna till ett nytt servicelager i Stockholm. Nu är det Luleås tur.

– Vi vill ha lättillgängliga lager med bromsdelar för tunga fordon i hela Sverige. En lastbil eller buss som står stilla och väntar på reparation är ett ineffektivt och dyrt fordon. Därför måste vi finnas nära våra kunder, säger Erik Rydahl , vd för Rydahls Bromsspecialisten.

Det nya lagret drivs i samarbete med Bergnäsets Åkeri AB som är en etablerad aktör inom tankbils-, kemikalie- och godstransporter i Norden. På lagret kommer det förutom broms- och axeldelar bland annat att finnas tryckluftsdelar, fjädringsdelar, styrdelar, kopplingar med mera.

– Samarbetet med Rydahls gör att vi nu får tillgång till olika bromskomponenter direkt när vi behöver dem. Vi slipper långa leveranstider och det ger oss möjlighet att snabbt få ut fordonen på vägen igen samtidigt som vi håller en hög servicenivå, säger Peter Åström , vd för Bergnäsets Åkeri.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093