23948sdkhjf

Taxi Göteborg värvar driftchef från Taxi Väst

Den 1 mars tillträder Ingo Asplund, 44 år, tjänsten som ny driftchef på Taxi Göteborg. Ingo Asplund kommer närmast från befattningen som trafikchef på Taxi Väst.
- Det blir en spännande utmaning att börja på det ledande taxibolaget i Västsverige och det ska bli intressant att få användning för mina branschkunskaper i en storstad som Göteborg, säger Ingo Asplund.
Taxi Göteborg kommer nu att utveckla sitt erbjudande mot marknaden och man är inne i en intensiv period där mycket positivt kommer att hända under våren. Bland annat ska en ny varumärkesplattform arbetas in i organisationen, en plattform som kommer att stärka både bolaget och erbjudandet till kunden.
- Ingo Asplund blir en viktig tillgång i den här processen, säger Claes Barkebo, vd i Taxi Göteborg. Han har en gedigen erfarenhet av taxibranschen och han har ett synsätt som kommer att vara värdefullt för oss i det skede vi står inför nu.
Ingo Asplund har arbetat i branschen sedan 1987 då han började som förare. Men han har även stor erfarenhet från så väl beställningsarbetet som från att administrera skolkörningar och han var med i uppbyggandet av Taxi Väst som idag består av ett tiotal taxibolag.
– Det jag direkt kan se att jag kan erbjuda är ett annat sätt att se på branschen, säger Ingo Asplund. Jag kommer från den mindre aktörens företagsklimat, ett klimat som många gånger skapar delaktighet och förtroende inom bolaget. Det vill jag ta med mig in i Taxi Göteborg. Samtidigt har jag arbetat mycket med produktionsstyrning vilket är oerhört viktigt för att vi ska kunna ge kunden den bästa servicen och göra Taxi Göteborg än mer effektivt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078