23948sdkhjf

Trafikguru släpper bok

Christer Ljungberg, vd för konsultbolaget Trivector Traffic, släpper i dagarna nya boken ”Myter och sanningar om städer, trafik och miljö”. Där finns hans bästa blogginlägg från senare tid.
I den nya boken har Christer Ljungberg samlat 137 av sina drygt 1 000 inlägg på den blogg han haft igång under senare år. Inläggen har samlats i tio kapitel med namn som Staden, Klimat och miljö, Energimix – oljan, etanolen och andra snackisar. Älskade teknik och Att resa eller inte resa.

– Jag tycker att blogginläggen fått en ny kraft genom att samlas i kategorier. Och många inlägg visar sig fortfarande vara aktuella, till exempel om tågstrul, säger Christer Ljungberg , vd för konsultbolaget Trivector Traffic.

Christer Ljungberg har lett och deltagit i ett mycket stort antal nationella och europeiska forsknings- och utredningsuppdrag kring hur vi ska kunna skapa ett hållbart transportsystem. Han är en uppskattad föreläsare kring dessa ämnen och säkert känd för måna av rt-forum.com:s läsare, bland annat som i egenskap av föreläsare på de Kollektivtrafikdagar som arrangeras av tidningarna RES- och TRAFIKFORUM (Läs om årets Kollektivtrafikdag 5 maj här intill!)

Innehållet i den nya boken kan med såväl nytta som nöje läsas av beslutsfattare, politiker, branschkolleger och en intresserad allmänhet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094