23948sdkhjf

Februari-rea på Astrid Lindgrens Näs

Den stora upplevelseutställningen om Astrid Lindgren har hittills lockat 60 000 besökare från när och fjärran. Nu i februari får alla chansen att se utställningen till rabatterat pris - och dessutom bli bjudna på kaffe med en bit bärpaj.
– Vi riktar oss framförallt till alla vimmerbybor, säger Charlotta Lindkvist , marknadsförare på Astrid Lindgrens Näs.

– Vi vet att många i kommunen ännu inte har sett vår upplevelseutställning Hela världens Astrid Lindgren . Eftersom turistsäsongen snart är här igen, vill vi passa på att ge dem chansen nu när det är lite lugnare.

Utställningen Hela världens Astrid Lindgren invigdes 2007. Här möter man Astrid Lindgren från uppväxten på Näs till livet som världsberömd författare. Utställningen har fått mycket uppmärksamhet och är mycket uppskattad.

– De flesta besökare blir imponerade och ofta både gripna och fängslade av utställningen, säger Angelica Karlsson , receptionsansvarig på Astrid Lindgrens Näs.

– Vi vill att fler Vimmerbybor ska komma hit och få ta del av den upplevelsen. Det här är verkligen inte en sak som bara turister ska få njuta av.

Under vintern arrangeras också barnaktiviteter på Näs. Varje söndag klockan 13 är det sagoläsning i det nya sagotältet som byggts upp i Paviljongen.

– Vi startade förra söndagen och lockade många glada barn att lyssna på spännande äventyr i sagotältet. Sagostunderna vänder sig till barn från 5 år och håller på ungefär en halvtimme, berättar Anneli Karlsson , producent på Astrid Lindgrens Näs.

Under februari ser du upplevelseutställningen Hela världens Astrid Lindgren för 40 kronor. Fika med kaffe och en bit bärpaj ingår.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078