23948sdkhjf

SuperShuttle gäller i Kista

Flygbusstrafiken mellan Stockholmsförorten Kista och Arlanda flygplats upphör den 28 februari. I stället blir det SuperShuttle som gäller för resan till flyget.
SuperShuttle följer ingen tidtabell utan kommer på beställning. Det har varit svårt att utforma en tidtabell till Kista som passar tillräckligt många resenärer, vilket gjort att de stora bussarna inte kunnat utnyttjas effektivt. Nu erbjuder vi i stället resenärerna att åka med de mer flexibla minibussarna.

– Med SuperShuttle kommer resenärerna i Kista att få ett bekvämare resande till Arlanda, som både är miljövänligt och billigare än taxi. Flygbussarna fortsätter att gå som vanligt på övriga linjer, säger Eva Tiséus , marknadschef på Flygbussarna.

SuperShuttle är från början ett amerikanskt koncept. Verksamheten startade 1983 som ett alternativ till taxi, som ansågs dyrt och otryggt. I dag reser årligen över åtta miljoner resenärer med SuperShuttle när de ska till och från flyget. Tjänsten finns även i Frankrike.

Precis som alltfler Flygbussar drivs SuperShuttle med biobränsle från raps. Resenären blir hämtad på valfri adress och körd till Arlanda. Resan har ett fast pris som är betydligt lägre än taxi, från Kista till Arlanda kostar det 220 kronor och 395 kronor för ToR

SuperShuttle kommer att börja rulla mellan Kista och Arlanda flygplats från 1 februari.

FAKTA/SuperShuttle
- Samåkning i minibussar till/från Arlanda flygplats.
- Resan bokas på webben eller per telefon på 0771-10 10 60.
- Miljöbilar för upp till åtta passagerare.
- Alltid fast pris.
- Tjänsten erbjuds i Danderyd, Järfälla, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby samt Stockholms västerort: Bromma, Hässelby, Vällingby, Rinkeby, Kista, Spånga och Tensta.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062