23948sdkhjf

Två taxibolag gör gemensam resa

Taxi Stockholm har köpt Värmdö Taxi. Genom affären hoppas Taxi Stockholm och Värmdö Taxi kunna spetsa sitt erbjudande ytterligare och behålla den höga kundnöjdhet som båda företagen har idag.
Taxi Stockholm har framgångsrikt utvecklats till ett mycket starkt taxi-varumärke i Stockholm. På samma sätt har Värmdö Taxi gjort samma resa i mindre skala och etablerat sig som den starkaste aktören på Värmdö med hög tillgänglighet och nöjda kunder. Genom samgåendet är ambitionen att öka tillväxten i Värmdöområdet och att ge Taxi Stockholm tillgång till en lokal marknad som hittills har varit stängd.

– Vi ser det här som en chans för Värmdö Taxi att kunna dra nytta av Taxi Stockholms storlek och infrastruktur samtidigt som vi kan behålla vårt eget väl vårdade varumärke. Vi tar något bra och gör det ännu bättre och genom att vi nu får en säkrare framtida tillgång på körningar så ser vi en hög potential för ökad tillväxt för Värmdö Taxi, säger Rolf Svensson , vd för Värmdö Taxi.

– För oss är det viktigt att hela personalen på Värmdö Taxi är med på den här resan och att vi framförallt är tydliga med att vi inte har några planer på att minska antalet arbetstillfällen. Tvärtom tror vi att det här är en möjlighet för fler arbetstillfällen på Värmdö Taxi. Vi är två bolag med nöjda kunder och starka varumärken, samtidigt såg vi en särskild kompetens i Värmdö Taxi som vi ville knyta till oss. Det gäller framförallt personalens kompetens om lokala förhållanden på Värmdö och förmågan att vinna offentliga upphandlingar, där Värmdö Taxi varit ett föredöme, säger Tanja Ilic, vd för Taxi Stockholm.

– Nu ska vi se till att göra nöjda kunder nöjdare genom att bli ännu bättre på punktlighet och tillgänglighet i hela Stockholm, den resan påbörjar vi nu tillsammans, påpekar Tanja Ilic och Rolf Svensson.

/TC
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109