23948sdkhjf

Herrgård får ny kökschef

I slutet av februari fick Krusenberg Herrgård nytillskott i köket då Natasa Hodzic Jansson tillträdde som ny kökschef.
På herrgården arbetar man främst med svensk husmanskost och gourmetmat och Natasa kommer nu att leda arbetet med att bevara och utveckla hotellets goda renommé.

– Jag ser fram emot att bevara och utveckla det gastronomiska kulturarv som finns på Krusenberg Herrgård. Det kommer att bli en jätterolig utmaning, säger Natasa Hodzic Jansson .

Natasa har en gedigen bakgrund inom hotell och restaurang, både teoretisk och praktisk. Hon har en fil. kand. i restaurang- och måltidskunskap från restauranghögskolan i Grythyttan och är även utbildad lärare vid Stockholms Universitet.

Hon kommer närmast från en tjänst som yrkeslärare inom kök och servering, ekonomi, administration och engelska.

Tidigare har hon arbetat på flera hotell och restauranger i både Sverige, Europa och Australien där hon har haft befattningar som bland annat souschef, food and beverage manager, källarmästare, konditor, kallskänkschef och kökschef.

Krusenberg Herrgård ingår tillsammans med FågelbroHus och Smådalarö Gård i gruppen Sjönära Möten, där alla hotell ligger vid vatten och inom 30-45 minuters radie från Stockholm city.

Krusenberg Herrgård ligger vackert belägen på en udde i Mälaren, cirka 15 minuter från Arlanda. Huvudsaklig målgrupp är mindre konferenser och möten samt weekendgäster, fester och bröllop.

Hotellet rymmer 60 modernt utrustade rum samt konferensmöjligheter för grupper upp till 75 personer.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063