23948sdkhjf

Nästa, Kollektivtrafikdagen!

Hur kommer framtidens betallösningar inom kollektivtrafiken att se ut och fungera? Det och mycket annat behandlas på Kollektivtrafikdagen 5 maj.
Sören Belin och Björn Boldt-Christmas , utredare av framtida betallösningar för Svensk Kollektivtrafik på uppdrag av Partnersamverkan för en fördubblad kollektivtrafik kommer att berätta vad de kommit fram till. John Chrispinsson håller ordning på talare, debattörer och deltagare i sin egenskap av moderator för Kollektivtrafikdagen.

En internationell expert på kontantlösa betalsystem, Mike Cowen , produktchef på MasterCard Global Transit Solution i Storbritannien kommer att redogöra för erfarenheterna på andra håll i världen.

Bengt Nilervall , betalansvarig på branschorganisationen Svensk Handel ger nyttiga tips från handeln i Sverige som kollektivtrafikens aktörer kan ta till sig.

Detta och mycket annat kommer deltagarna i årets upplaga av Kollektivtrafikdagen 2011 att få ta del av den 5 maj i Stockholm. Arrangörer är tidningarna RESFORUM och T RAFIKFORUM .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093