23948sdkhjf

Nytt taxisamarbete i väst

Taxi Väst tecknar ett samarbetsavtal med Taxi Trollhättan – syftet med uppgörelsen är att skapa ökad tillgänglighet med närmare 180 bilar i Västsverige.
Taxi Väst, som för drygt ett år sedan gick in i ett samarbetsavtal med Taxi Göteborg, utökar nu sin verksamhet när Taxi Trollhättan går in som partner i bolaget. Taxi Trollhättan får en styrelseplats i Taxi Väst och Taxi Väst adjungeras till Taxi Trollhättans styrelse.

– Vi ser många fördelar med samarbetet mellan bolagen. Framför allt kan vi öka servicegraden för våra kunder. Trollhättan är en viktig region för oss och Taxi Trollhättan kommer att kunna bidra med kunskaper och erfarenheter som ytterligare ökar värdet på vårt erbjudande, säger Sune Nyman , vd på Taxi Väst.

Taxi Väst utökar nu sin flotta med cirka 35 bilar och bolagen kan på ett mer naturligt sätt än tidigare hjälpa varandra att hitta bästa lösning för kunder som åker taxi i Västsverige. Fler bilar gör att det enklare går att planera resorna och att erbjuda rätt fordon vid rätt tid. Det blir också enklare att erbjuda rätt tjänster vid större upphandlingar både till företag och till offentlig verksamhet. Samarbetet gör dessutom att relationen med Taxi Göteborg stärks för Taxi Trollhättan tack vare det ett år gamla samarbetsavtalet mellan Taxi Göteborg och Taxi Väst.

– Vi ser det som ett naturligt steg i vår ambition att vara ett starkt taxibolag i Trollhättan. Framför allt efterfrågar våra större kunder ett större nätverk av fordon och då är Taxi Väst med sin relation till Taxi Göteborg oerhört viktig för oss, säger Mikael Hermansson , driftchef och delägare på Taxi Trollhättan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062