23948sdkhjf

Nordens Bästa Temapark 2011 utsedd

För femte året i rad har Sveriges barnfamiljer röstat fram Astrid Lindgrens Värld till Bästa Temaparken i Norden.
Internetsiten Barnsemester.se arrangerar sedan fem år tillbaka en omröstning bland Sveriges barnfamiljer där de får rösta om bland annat Bästa Temapark.

Onsdagen den 15 mars avslutades finalomgången och då hade totalt 70 000 svenska barnfamiljer röstat på sina favoriter. I klassen Bästa Temapark stod Astrid Lindgrens Värld för femte året i följd som vinnare och tog hem segern med bred marginal före Legoland i Danmark.

– Det här är fantastiskt roligt! Det faktum att det är Sveriges barnfamiljer, d.v.s. våra gäster som röstat fram oss till Nordens Bästa Temapark gör att vi blir extra glada över segern. Att vi dessutom vinner för femte året i rad gör saken inte sämre, säger Mikael Ahlerup, stolt vd för Astrid Lindgrens Värld.

– Vi tar det också som en tydlig bekräftelse på att vi är på rätt väg i vårt arbete att närma oss Astrid Lindgrens berättelser där de senaste årens investeringar i nya Villa Villekulla-området och satsningen på lokalproducerad mat tillagad från grunden är viktiga delar. Sommarens stora nyhet, den nya Mattisborgen, är den enskilt största investeringen i parkens historia. Jag är övertygad om att även den kommer att uppskattas av våra besökare och hjälpa oss en bit på den vägen.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079