23948sdkhjf

Många nyheter på Meetings@TUR

Meetings@TUR är en mötesplats för professionella köpare och säljare av nationella och internationella kongresser och företagsmöten.
VisitBritain ställer ut liksom 14 olika representater från Convention Buraeu-nätverket i Sverige.

Nyheterna är många när Meetings@TUR för fjärde året i rad drar igång den 23 mars.

Meetings@TUR är den årliga träffpunkten för mötesindustrin i Skandinavien. På programmet står bland annat seminarier, personliga möten och debatter. Dessutom finns en särskild mässdel där utställarna får möjlighet till personlig kontakt med mötesbranschens viktigaste kunder.

– I år har vi arbetat mycket för att få in rätt besökare. Och det känns som om vi kommit en bra bit på väg, säger Johanna Magnusson , försäljningsansvarig på Meetings@TUR.

För första gången kommer VisitBritain att ställa ut. Med sig har de Barbara Jamison från VisitLondon som ska tala om OS 2012 samt Denitsa Mihova från VisitBritain som ska tala om betydelsen av filmturism till olika destinationer.

VisitBritain kommer även arrangera ett bröllop på fredag i H-hallen.

– VisitBritain är ett gott exempel på en ny kund i H-hallen som har sett nyttan med Meetings@TUR. Det är ett perfekt tillfälle att under två fullspäckade dagar boka personliga möten med researrangörer i en lugn och mötesanpassad miljö, säger Johanna Magnusson.

Andra Politikerforumet för mötes- och eventindustrin äger dessutom rum på Meetings@TUR.

Den 23 mars möter politiker och näringslivschefer några av de ledande namnen inom den globala mötes- och eventindustrin.

Meetings@TUR inleds med Politiskt forum den 23 mars 2011. Utställningen pågår den 24-25 mars. För mer information se www.tur.se.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063