23948sdkhjf

Volvo med trägolv visas på TUR

Ljungskilebuss satsar för att stärka sina marknadsandelar i Göteborgsregionen. Företaget har investerat i två helt nya Volvo 9700 HD – varav en med golv av träimitation.
Bussen premiärvisas på den stora turistmässan i Göteborg 24-27 mars.Det är den första ur Volvos turistbusssegment som levereras med ett golv i träimitation. Denna typ av golv finns även representerat i hela bagageutrymmet på bussen.

Interiören i övrigt har en mycket stilren och snygg design och även där skiljer sig denna buss mycket från många andra – och självklart har även denna buss trådlöst internet ombord.

Under bakluckan sitter Volvos nya 13-liters motor samt en fantastiskt fin växellåda. Volvo har verkligen lyckats med detta exemplar, som blir en upplevelse i sig för göteborgare och alla andra resenärer.

Designen på utsidan är Ljungskilebuss egen i silver där företaget profilerar den vackra Älvsborgsbron, som även kompletteras med den nya Volvo Ocean Race-designen.

Ljungskilebuss är ett offensivt satsande företag som nu på allvar etablerat sig på Sveriges framsida. Företaget ha totalt under det senaste året gjort investeringar för cirka 20 miljoner kronor, öppnat kontor i Göteborg och inlett ett givande samarbete med en av Sveriges ledande bussbolag Interbus med stationeringsorter i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Ljungskilebuss har egen monter (C03:39), i år större än tidigare, snyggare än tidigare och mer påkostad än tidigare. I montern visas en fotovägg av företagets andra Volvobuss som levererades i februari och en specialbyggd replica av bolagets senaste Setra-buss i skala 1:24.

Ljungskilebuss är ett av Västsveriges större bussbolag, ISO-certifierat för miljö och kvalitet.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11