23948sdkhjf

Bohuslän på TUR

Bohusläns turistorganisationer har i många år haft en gemensam monter för Bohuslän och så även i år. En stor fyr sätter Bohuslän på TUR-kartan.
Dessutom görs för första gången någonsin ett gemensamt magasin – ”Inbjudan till Bohuslän”

– Vi kände att det var dags att förnya oss lite. Vi har fått hjälp med designen och tror att det kommer bli ett verkligt lyft. Fyren ger oss mer utrymme på höjden och en riktigt snygg inramning, säger Helena Henriksson från Uddevalla Turistbyrå.

Vi kommer att fortsätta samarbeta med hela Bohuslän och marknadsföra oss tillsammans som en destination, fortsätter Helena.

Det nya Bohuslän-magasinet ”Inbjudan till Bohuslän” lanseras och släpps på TUR-mässan och det är ett två-språkigt inspirations-magasin (svenska och engelska). Bohusläns turistorganisationer är ansvariga utgivare.

– Det är första gången som vi gör en gemensam turistbroschyr för Bohuslän men vi kände att det verkligen fanns ett behov av det, säger projektledaren Ann Haraldsson från Södra Bohuslän Turism. Många har efterfrågat den här typen av trycksak och vi är otroligt stolta över det fina resultatet, säger Ann Henriksson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062