23948sdkhjf

Swebus byter ändhållplats i Göteborg

Resenärer som reser med Swebus till Göteborg kan nu kliva av bussen närmare Nils Ericsson-terminalen. En ny hållplats för avstigande resenärer har upprättats vid bensinmacken Shell invid Nils Ericsson-terminalen.
Förändringen av hållplats gäller enbart Swebus bussar med slutdestination Göteborg och för avstigande resenärer. Tidigare låg hållplatsen för Swebus bussar med slutdestination Göteborg på Kruthusgatan, ungefär 250 meter från Nils Ericsson-terminalen. I samband med att en ombyggnation av området kring Kruthusgatan inleds, flyttar Swebus hållplats till Shell-macken vid Nils Ericsson-terminalen.

– Den nya hållplatsen ligger närmare själva terminalbyggnaden så det blir lättare för våra resenärer att resa vidare med tåg, taxi eller lokaltrafik. Tack vare att vi har ett samarbete med 7-Eleven, som driver butiken på denna Shell-mack, så kan vi även erbjuda bemannad service på plats på Shell-macken dygnet runt, säger Ingvar Ryggesjö , presschef på Swebus.

Förändringen gäller enbart för avstigande resenärer ombord på bussar med slutdestination i Göteborg. Resenärer som ska kliva ombord på Swebus bussar vid Nils Ericsson-terminalen påverkas ej av förändringen. Detsamma gäller avstigande resenärer från bussar som inte har Göteborg som slutdestination, utan som fortsätter vidare mot andra orter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08