23948sdkhjf

Dags för branschens hetaste möte!

5 maj arrangerar RESFORUM och TRAFIKFORUM Kollektivtrafikdagen. Beslutsfattare och experter förklarar nya kollektivtrafiklagen och framtidens betalsystem – missa inte det.
Kollektivtrafikdagen tar upp två brännheta ämnen för branschen: Framtidens betallösningar och vad den nya kollektivtrafiklagen kommer att innebära.

Bland talarna finns Charlotte Wäreborn Schultz , vd Svensk Kollektivtrafik, Lars Backström , vd Västtrafik och Lars Bull , vd Värmlandtrafiken som bägge förberedersig för en ny framtid med den nya kollektivtrafiklagen och det pågående Fördubblingsarbetet.

Mike Cowen
, produktchef på MasterCard Global Transit Solution i Storbritannien kommer att berätta om hur nya betalsystem kan utformas och han har rykande aktuella exempel från London.

Sören Belin som utreder framtida betallösningar för Svensk Kollektivtrafik kommer att redogöra för vad de kommit fram till just på Kollektivtrafikdagen 5 maj.

Gunnar Johansson
, affärsutvecklare på IBM Public Sector Nordic är på plats för att berätta om IBM:s roll i utvecklingen av de system som ska hantera de nya kontantfria betallösningarna.

Hela dagen med debatter och diskutioner rattas av moderatorn John Chrispinsson . Se till att anmäla ditt deltagande snarast, intresset för Kollektivtrafikdagen har varit ovanligt stort och antalet platser är begränsat.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125