23948sdkhjf

Blomqvist ny vd på Arriva

Idag gör avgående vd Johnny Hansen sitt sista pass på Arriva och imorgon tar marknadsdirektör Niclas Blomqvist över som tillförordnad vd.
– Niclas Blomqvist har en lång erfarenhet inom Arriva med detaljkännedom om organisationen och därför känns det tryggt att lämna över verksamheten till honom, säger Johnny Hansen som lämnar vd-posten på Arriva för motsvarande befattning på Better Place Danmark.

Arriva Skandinavien delades i ett svenskt och ett danskt bolag i början av året och Arriva Sveriges nya huvudkontor fokuserar på en fortsatt framgångsrik utveckling i Sverige, nu med tillförordnad vd Niclas
Blomqvist i bräschen.

– Jag ser fram emot att fortsätta mitt arbete med att ständigt förbättra organisationen med ökat service- och kvalitetstänk för att få fler och nöjdare kunder, säger Niclas Blomqvist .

Blomqvist har arbetat på Arriva sedan 2004, bland annat som direktör för Arrivas bussverksamhet i södra Sverige och senast som marknadsdirektör. Han kommer nu att fungera som tillförordnad vd på Arriva Sverige fram tills rekryteringen av ny vd är klar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.328