23948sdkhjf

Fartfylld påsk i Sälen

Påsken närmar sig och med den det traditionsenliga påskfirandet i Sälen. Utöver härlig vårskidåkning är programmet fyllt med aktiviteter för alla åldrar och underhållning med stjärnglans.
Äggletartävling och uppträdanden av Linda Bengtzing, Lasse Kronér och Mojje är några av höjdpunkterna.

– Många familjer har som tradition att fira påsken i fjällen för att möta våren och njuta av härlig skidåkning tillsammans, säger Jenny Hedberg , försäljnings- och marknadschef SkiStar Sälen.

– Här jobbar vi aktivt för att hela tiden kunna erbjuda våra gäster något extra och i år är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av påskunderhållning för alla åldrar, allt från Mojje och hans band till Linda Bengtzing. Även de olika tävlingarna såsom Gustavracet är anpassade för att hela familjen ska kunna vara med.

Under skärtorsdagen intar Mojje scenen på Sälfjällstorget tillsammans med sitt band. I Tandådalen körs tipsskidåkning.

På långfredagen är det premiär för påskäggletartävling i Snögubbeborg. I Tandådalen körs tipsskidåkning med efterföljande utomhus-afterski där Linda Bengtzing och Lasse Kronér står för underhållningen vid Tandådalens Wärdshus.

Gustavracet , en tävling där hela familjen kan medverka, går av stapeln i Gustavsbacken på påskafton. Fina priser utlovas och de som kommer utklädda deltar även i en maskeradtävling.

I Tomasbacken kan gästerna ta ett åk och jämföra sin tid med André Myhrer. Samma dag avgörs tävlingen Uppåt Väggen som från och med i år ingår som en av fyra deltävlingar i Svenska cupen i skidalpinism.

För de lite yngre finns Lilla Uppåt Väggen, och Mojje intar scenen på platten i Hundfjället under eftermiddagens familje-afterski där han bjuder på sin tokroliga show.

– Efter påskveckan , den 28 april till 1 maj, kör vi Tandådalen Spring Weekend som är Europas största skid- och snowboardevenemang, säger Jenny Hedberg.

– Under evenemanget kan hela familjen hitta något roligt i det specialuppbyggda parkområdet med mängder av boxar och räcken. Helgen avslutas sen med den samlade världseliten och Oxborn Session.

För mer information om påskveckan och fullständigt program besök http://www.skistar.com/sv/Salen/Event/Event/V-16-Stort-paskfirande-i-Salen/

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062