23948sdkhjf

Resväska med elmotor

Live Luggage har utvecklat det som troligen är världens första eldrivna resväska. Väskans elmotorer driver hjulen om det blir uppförsbacke och extra tungt att dra den.
Live Luggage, som kanske är mest känd som barnvagnstillverkare, har designat och konstruerat en resväska med eldrivna hjul, och ett system som innefattar en intelligent elmotor. Elmotorn är konstruerad för att driva resväskans hjul när det behövs extra hjälp.

Handtaget, till synes en enkel sak, är utformad likt en pivot triangel. Ett helt nytt koncept på resväskor. Handtaget balanserar huvuddelen av vikten över hjulen, ungefär som på en skottkärra. På så sätt har vikten förskjutits rakt ovanför hjulen. Inte till slutet av din arm.

I de flesta fall är vikten av en lastad resväska riktad direkt nedåt när man använder resväskan, vilket gör att resenärens arm och axel utsätts för onödig nedåtdragande påverkan och kan tillföra resenären värk.

Live Luggages resväska får sin strömförsörjning från ett uppladdningsbart 12V batteri, litet som en mobiltelefon. En smart produkt för alla i resbranschen och dess kunder – men så kostar det också: Den billigaste resväskan med elmotor kostar 275 pund Storbritannien, i Sverige lär priset hamna på minst 3 000 kronor och uppåt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078