23948sdkhjf

Checka in flyget på Cityterminalen

Nu kan många resenärer checka in till flyget redan innan de kliver på flygbussen till Arlanda. Swedavia öppnar två incheckningsdiskar på Cityterminalen.
Incheckningen sker via en automat och resenärerna får boardingkort och bagagetaggar direkt i handen. I incheckningsautomaten väljer resenären flygbolag och följer sedan instruktionerna på touchskärmen. På flygplatsen behöver man bara lämna bagaget i disken för ”bagage drop” och gå vidare genom säkerhetskontrollen.

– Vi jobbar kontinuerligt med att förenkla för resenärerna. Med Swedavias incheckningsautomater på cityterminalen minskar väntetiden på Arlanda. Det går snabbare från bussgate till flygplatsgate, säger Eva Tiséus , marknadschef på Flygbussarna.

Incheckningsdiskarna utanför Arlanda blir ständigt fler och antalet medverkande flygbolag ökar. Just nu kan resenärer checka in med automaterna om de flyger med Norwegian, Höga Kusten, Finnair, SAS och Iceland Air. Inom kort blir det också möjligt att checka in till Air France och KLM.

– Vi ser fram emot att fler flygbolag medverkar och ser gärna att incheckning vid flygbussen kan bli en möjlighet för fler av de flygplatser vi trafikerar, säger Eva Tiséus.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078