23948sdkhjf

Stålhammar till Wisby Strand

Carl-Johan Stålhammar blir ny vd för Wisby Strands kongress- och mötesverksamhet i centrala Visby. Han kommer närmast från Louis de Geer i Norrköping.
Från och med den 4 maj har Wisby Strands kongress- och mötesverksamhet en ny verkställande direktör: Carl-Johan Stålhammar. Närmast kommer han från Louis de Geer, Norrköpings största konferens- och kongressanläggning, där han har ansvarat för försäljning och drift.

Kristoffer Schjött-Quist, styrelseordförande för NT Management, som driver Wisby Strand, är mycket nöjd med rekryteringen:

– Med Carl-Johan Stålhammar får Wisby Strand en vd med den precis den kompetens anläggningen behöver. Dels har Carl-Johan erfarenhet av att driva en liknande verksamhet, dels har han ett fenomenalt kontaktnät bland både konferens- och kongressarrangörer i Sverige. Att han dessutom har en stark kärlek till Gotland gör honom till styrelsens främsta val, säger Kristoffer Schjött-Quist .

Carl-Johan Stålhammar är 33 år, civilekonom och kommer ursprungligen från Linköping. Han ser fram emot att flytta till Gotland:

– Det skall bli fantastiskt kul att få arbeta med att marknadsföra Sveriges vackraste mötesanläggning, säger han. Just nu hoppar jag nästan jämfota av iver över att få komma igång. Jag ser en enorm potential i Wisby Strand och är förvissad om att den om bara några år kommer att vara en av Sveriges populäraste mötesplatser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078