23948sdkhjf

Mobil förskola söker förare

Borlänge kommun driver en mobil förskola på gummihjul. Nu efterlyser man bussbolag eller bemanningsföretag som kan erbjuda chaufförer som ska arbeta på bussen.
I nuvarande stund så delar två chaufförer på en heltid, vilket också är möjligt framöver. Nuvarande företag som tillhandahåller dessa bussförare fakturerar 82 841 kronor plus moms per månad. Den kostnaden har nu Borlänge kommun reagerat på. Det är en mycket hög kostnad för kommunen och därmed skattebetalarna.

Borlänge kommun bekostar all service, bränsle och eventuella reparationer på bussen, inga kostnader tillkommer uppdragstagaren förutom uppställningsplats och en heltidsanställning för bussförare. Borlänge kommun kräver att anbudsgivare för att godtas ska ha bussförare med erfarenhet av skolbusskörning eller att det anbudsgivande företaget har erfarenhet av skoltrafik. Ju längre erfarenhet som finns ju högre poäng i utvärderingen, enligt kommunens upphandlare.

Borlänge kommun vill också att anbudsgivande företag ska tillhandahålla plats med strömuttag för motorvärmare/garage. Anbudsunderlaget är lite otydligt på den punkten vad kommunen vill ha när det gäller parkeringsalternativet men det är upp till potentiella anbudsgivare att ställa frågor om detta till Borlänge kommun via www.allego.se

Förfrågningar om upphandlingen kan göras fram till 28 april. Anbuden ska vara Borlänge kommun tillhanda senast 9 maj 2011.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.097