23948sdkhjf

Yasuragi får nytt deluxerum

Nu slår Yasuragi upp portarna till ett nytt deluxerum, det fjärde i ordningen. Rummet, som har en hänförande utsikt över Höggarnsfjärden, heter Umi vilket betyder hav på japanska.
I Umi kan fyra gäster njuta av en harmonisk atmosfär där olika naturmaterial står för en dämpad färgkomposition med många inslag av trä som lärk, ceder och alm.

I det vackra badrummet står badkaret i fokus. Väggar i cederträ skapar en ombonad känsla tillsammans med kaklet som frambringar en illusion av bambustammar, och på bänken vid fönstret kan man sitta och begrunda naturens skiftningar.

Badrummet har också har egna tvagningsplatser, likadana som finns i vårt japanska bad.

I Umi finns både en dubbelsäng och en bäddbar futonsoffa samt en stor walk-in-closet. Rummet har formgetts av välkända arkitektbyrån Kastrup Sjunnesson, som även skapat flera andra miljöer på Yasuragi.

– Vi har strävat efter att skapa en helhetskänsla av lugn och ro där man kan uppleva en aning av Japan, som känslan för möten mellan olika material på ett modernt, tidlöst sätt, säger Ulla Kastrup på Kastrup Sjunnesson Arkitekter.

/KL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078