23948sdkhjf

Säsongsavslutningen i Riksgränsen

Större delen av skidsverige stänger sina anläggningar i slutet av april, då har Riksgränsen en hel månad kvar av säsongen. Den riktiga säsongsavslutningen går av stapeln i Riksgränsen vecka 21, 22-29 maj.
Den riktiga säsongsavslutningen pågår hela veckan, och är fylld med bland freeridetävlingar, toppturer, midnattssolsession i railparken, vinprovningar, underhållning och mycket annat.

– Det blir en happening för hela skidsverige. Alla skidentusiaster, skidlärare, liftvärdar och annan säsongspersonal kan avsluta säsongen med en riktig skidfest, säger Johan Moberg , marknadschef på Strömma Fjäll.

– Vi gör i år en större satsning på avslutningsveckan är tidigare, vilket känns väldigt roligt, fortsätter Johan Moberg.

Den som vill komma upp och uppleva vårskidåkning och det späckade avslutningsprogrammet kan ta del av ett paketerbjudande. Då får man dessutom rabatter på toppturer och hyra av skid- eller randonnéeutrustning. Pris från 1594 kr per person sön-tors, inklusive frukost och skidpass.

– Skidåkningen brukar vara fantastisk i Riksgränsen i maj. I år, när vi haft den bästa vintern på många år snömässig, kommer det säkerligen också bli väldigt bra. Tillsammans med det utökade finalprogrammet kommer det bli en riktig fest för alla skidåkare, säger Torbjörn Utsi , Platschef i Riksgränsen.

– Man kan också säga att vi sedan är först med att starta nästa skidsäsong. Den drar igång redan på midsommar med bland annat pjäxdans runt midsommarstången och skidåkning i midnattssol, säger Johan Moberg med glimten i ögat.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094