23948sdkhjf

Alkoholshop öppnar i Rostock

31 maj slår rederiet Scandlines upp dörrarna till sin nya BorderShop i Rostocks hamn. Den nya shopen är hela 1 200 kvadratmeter stor och är en del av rederiets satsning på den östra korridoren.
Scandlines utökar sin detaljistverksamhet den 31 maj. Då öppnar nämligen rederiets tredje BorderShop i Rostocks hamn. Den tredje medlemmen i BorderShop familjen har en yta på 1 200 kvadratmeter och bygger vidare på det populära konceptet från systershopparna i Puttgarden och Sassnitz. Nybygget omfattar också en parkeringsplats med 65 p-platser och sex buss p-platser.

Investeringen i BorderShop Rostock är ett viktigt steg i Rederiets ambitiösa planer på att stärka axeln mellan Sydsverige/Köpenhamn och Berlin. Med en investering på drygt två miljarder kronor i två nya superfärjor som tas i trafik nästa år och hamnombyggnader i Gedser och Rostock satsar Scandlines benhårt på att utveckla den östra korridoren, vilket ger kundfördelar vad gäller både restid och bränsleförbrukning.

Scandlines kundundersökningar visar att många kunder efterlyser ett ställe att kunna handla på i Rostock som ett naturligt stopp på resan. Därför sticker rederiet ut hakan och förväntar sig en stor anstormning redan första dagen.

– Folk kan börja plocka fram sina sovsäckar från källaren redan nu, för vi räknar med långa köer och shoppingepidemi i Rostock när kunderna ser våra öppningserbjudanden, säger Kerim Lindved Aydin , Head of Retail, Scandlines.

De höga förväntningarna ska bland annat infrias genom rederiets många öppningserbjudanden samt en rad speciella färjebiljetter, som ska locka shoppingglada svenskar till Rostock under öppningsmånaden. Bland annat har en speciell endagsbiljett tagits fram. Den kostar 699 danska kronor och ger 300 danska kronor tillbaka i kontanter på vägen hem. Därutöver erbjuder Scandlines också en endagsbiljett under vecka 23 för 250 danska kronor, med utresa från Gedser måndag-torsdag kl 13.00, retur från Rostock kl 17.00. Det finns dessutom kombibiljetter via Helsingborg-Helsingör.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.406