23948sdkhjf

Dags för Bussförar-SM 2011

Uttagningen till Bussförar-SM 2011 är öppen till 15 juni. Det är med andra ord hög tid att anmäla sitt deltagande i tävlingen som korar Sveriges bästa bussförare.
Vill du vinna utmärkelsen Sveriges bästa bussförare? Då bör du anmäla dig till Bussförar-SM omgående. Och du som är arbetsgivare – tänk om du har Sveriges bästa bussförare bland dina anställda? Se till att dina bussförare anmäler sig till tävlingen.

Varje år genomförs en miljard resor inom kollektivtraiken. En av de viktigaste yrkesgrupperna inom området är bussföraren som har en nyckelroll för att resan ska bli behaglig och säker. Därför genomförs Bussförar-SM för att uppmärksamma bussförarna och visa hur viktig deras kompetens är.

Bussförar-SM 2011 genomförs i tre etapper:

1. Uttagning. Internetbaserat teoriprov bestående av 28 frågor. Uttagningen är öppen t o m den 15 juni.

2. Final. De 16 bästa från uttagningsprovet kallas till finalen den 3 september för att göra teoriprov och omfattande praktiska prov, bland annat halkkörning och katastrofövning.

3. Prisceremonin. Prisutdelning äger rum under festliga former den 28 september 2011 i Stockholm, vinnaren koras av infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd !
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079