23948sdkhjf

På kryss med Mumintrollen

Under sommaren 2011 förvandlas Tallinks och Silja Lines kryssningar till underhållande familjeäventyr i regi av de populära Mumintrollen och sagofiguren Lotte.
Maskotarna är en viktig del i konceptet Kidz Club som med sina specialkomponerade menyer, dekorationer och shower bygger upp en sagolik stämning för barn i alla åldrar.

I fartygens konferensanläggningar, om flera hundra kvadratmeter, har klätterväggar, djungelgym, hoppslott och bollhav byggts upp för att konkurrera om barnens uppmärksamhet. Även mer stillsamma aktiviteter som ansiktsmålning och rittävlingar finns att tillgå. När hungern sedan infinner sig kan gästerna besöka fartygens restauranger som serverar specialkomponerade barnmenyer under resorna. Alla barn mellan 0-5 år äter gratis i buffén och alla barn/ungdomar upp till 17 år har rabatterade måltider.

– Vi vill att alla ska ha trevligt när de kryssar med oss. Barnfamiljer letar äventyrsfyllda resor som skapar minnen och sommarens fullspäckade Kidz Club blir med all säkerhet ett minnesvärt inslag, säger Janis Pavuls , kommunikationschef, Tallink Silja AB.

Kidz Club till Åbo och Helsingfors
Svensk- och finsktalande barnvärdar ser till att guida, hjälpa och underhålla barn i alla åldrar. Kryssningen bjuder på uppträdanden för barnen som även kan gå på disco för att dansa till populär musik. På fartyget finns klätterväggar, hoppslott, en ljus- och ljudvärld, gungor, bollhav och andra roliga aktiviteter. Under perioden 1/6-13/8 bjuder Mumintrollen in barnen till sitt hem för att lyssna till godnattsagor, se på filmer eller vara med på andra spännande äventyr. Mumintrollen har även sina egna menyer i fartygens restauranger där barnen kan välja och vraka mellan goda alternativ.

Kidz Club till Tallinn och Riga
I Kidz Clubs lekland ser barnvärdar och maskoten Lotte till att alla har det roligt. Barnen kan välja mellan disco och karaoke eller mer lekfulla aktiviteter såsom den mjuka äventyrsbanan, brädspel, hoppa hage-mattor och bordsfotboll. Det bjuds på uppträdanden för barn i alla åldrar och i restaurangerna väntar specialkomponerade Kidz Club Lotte-menyer. För att höja stämningen ytterligare finns milkshakes och godis i det sommarfina leklandet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094