23948sdkhjf

Taxi Göteborgsvarvade

Taxi Göteborg gjorde dubbel nytta på Göteborgsvarvet – samlade in 26 forskningstimmar till Hjärt- Lungfonden. Dessutom körde bolaget 140 personer som tvingades bryta till målet.
Under Göteborgsvarvet i helgen gjorde Taxi Göteborg dubbel nytta. Ett tjugotal bilar stod längs varvet och plockade upp personer som var tvungna att bryta, och körde dem gratis till mål. Dessutom arrangerades en tävling mellan Taxi Göteborgs anställda och kunder där alla tillsammans kämpade för att samla in så många forskningstimmar till Hjärt-Lungfonden som möjligt.

Utmaningen resulterade i att Taxi Göteborg nu skänker 26 forsknings-timmar till ett värde av 15 600 kronor till Hjärt-Lungfonden.

– Vi har ett nära samarbeta med Hjärt-Lungfonden och tack vare att vi står längs banan med hjärtstartare och utbildad personal, kan vi snabbt vara framme om det skulle uppstå en akut situation. Därför känns det också helt naturligt att vi i samband med Göteborgsvarvet skänker pengar till Hjärt-Lungfonden. Jag är stolt över att vi fick ihop 26 forskningstimmar och jag vet att de kommer att göra stor nytta, säger Claes Barkebo , vd på Taxi Göteborg.

Taxi Göteborg har varit engagerat och en viktig kugge i Göteborgsvarvet under fem år. Förutom att man kör alla som bryter loppet gratis till mål, har man 20 bilar för support utplacerade längs banan. 15 av bilarna, med specialutbildade förare, är också utrustade med hjärtstartare. Samtliga cirka 1 100 förare hos Taxi Göteborg är utbildade i hjärt- och lungräddning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093