23948sdkhjf

Rasta öppnar i Ullared

Rasta etablerar sig i Ullared genom att köpa Nimo Kiosk och Restarurang vid utgången till det välkända varuhuset Gekås. Verksamheten beräknas omsätta upp till 30 miljoner kronor per år.
Rasta Group AB har träffat en överenskommelse om att förvärva aktierna i Nimo Kiosk och Restaurang AB som driver restaurang, café och kioskverksamhet (gatukök) utanför entrén och utgången till Gekås i Ullared. Köpeskillingen kommer att erläggas kontant. Hur mycket Rasta fick betala för aktierna är dock okänt, köpeskillingen får inte anges på grund av sekretesskäl med säljaren, enligt Rasta.

GeKås i Ullared hade under 2010 4,5 miljoner besökare under 2010, vilket betyder att cirka nio miljoner personer passerade utanför restaurangen förra året som har ett AAA-läge i Ullared. Restaurangen har 280 sittplatser inomhus och 110 utomhus. Under 2010 besöktes Gekås av 83 bussar i genomsnitt per dag och många av dessa bussar stannar också på Rastas serviceanläggningar på väg till och från Ullared.

Restaurangen beräknas omsätta mellan 25-30 miljoner kronor under god lönsamhet och blir med sitt utomordentliga läge ett fint och viktigt tillskott inom Rastas serviceanläggningar. Säljare är familjen Nilsson som startat och drivit verksamheten från 1969. Tillträde kommer att ske per den 1 juli 2011.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079