23948sdkhjf

Vinga säljer Volvo i syd

Vinga Bus Partner i Göteborg har blivit försäljningsagent för Volvo Bussar i södra Sverige. Därmed erbjuder bolaget såväl begagnade som nya Volvobussar från och med nu.
– Vi har haft ett samarbete med Volvo när det gäller begagnade bussar under en längre period. Nu utvecklar vi vårt samarbete till att även innefatta försäljning av nya Volvobussar. Övergången kommer ske successivt under sommaren och hösten, säger Albert Johannesson , Vinga Bus Partner.

Bakgrunden är att tidigare säljare av Volvobussar har slutat och att Bertil Nilsson, Finnvedens Lastvagnar, går i pension efter en lång karriär som volvosäljare.

– Förändringarna har lämnat ett tomrum efter sig som nu fylls av Vinga Bus Partner. Vi är jättenöjda med det utveckling som samarbetet mellan oss och Volvo tagit, Volvo Bussar har flera mycket intressanta produkter som vi tror mycket på, säger Albert Johannesson.

En av dessa produkter är Volvo 9500, den nya kombibussen som lämpar sig för bland annat skoltrafik och närtrafik. Att Volvo 9500 också ska säljas på den nordiska marknaden avslöjades nyligen vilket rt-forum.com också har rapporterat om.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079