23948sdkhjf

Hurtigruten i livesändning!

Detta är den tv-sändning som reseentusiaster runt om i världen har väntat på. NRK genomför världens längsta livesändning – Hurtigruten från Bergen till Kirkenes på 134 timmar.
NRK kommer att ägna sin näst största kanal NRK2 åt den 134 timmar långa sammanhängande livesändningen. Showen inleds på kvällen torsdagen den 16 juni i Bergen, som är Hurtigrutens vändhamn på den norska västkusten. Kamerorna kommer att fortsätta att rulla tills fartyget MS Nordnorge lägger till i Kirkenes nära den ryska gränsen på morgonen den 22 juni.

Den 134 timmar långa sändningen erbjuder dig en unik möjlighet att uppleva den otroliga norska kustlinjen, vida berömd för sin naturliga skönhet och sina orörda landskap. Resplanen inkluderar de västra fjordarna med Unesco-listade Geiranger, Helgelands vackra kust, Lofoten-öarna, Tromsö som arktisk huvudstad samt Nordkap. Resrutten bjuder på en uppsjö av andra unika sevärdheter och platser, och du är välkommen att följa oss på vår resa mot midnattssolen.

Hela resan kommer att sändas online på www.nrk.no/hurtigruten og www.hurtigruten.se, så att alla kan ta del av den. Hurtigruten har gett gäster från hela världen unika reseupplevelser ända sedan 1893. Vi hoppas att så många som möjligt följer oss på tv eller online på den här resan för att väcka minnen från midnattssolens land. Följ med Hurtigruten och NRK på världens vackraste resa i en av världens längsta tv-program.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062