23948sdkhjf

Raukas tar över SL

Madeleine Raukas blir ny tillförordnad vd för SL och Waxholmsbolaget – detta sedan Göran Gunnarsson begärt att få sluta sitt uppdrag som vd på egen begäran.
Göran Gunnarsson rekryterades med uppdraget att förbättra SL:s organisation och att göra vardagen enklare för stockholmarna. Efter förtjänstfullt slutfört arbete slutar Göran Gunnarsson på egen begäran. Vice vd Madeleine Raukas blir tillförordnad vd för SL och Vaxholmsbolaget under rekryteringsperioden.

– Göran Gunnarsson har gjort ett förtjänstfullt arbete som verkställande direktör för SL. Alltfler väljer att resa med kollektivtrafiken och alltfler är nöjda. Det är ett resultat av hårt arbete och ett professionellt företag. Vi har nu goda förutsättningar att fortsätta förbättra och modernisera kollektivtrafiken, säger trafiklandstingsråd Christer G Wennerholm .

– Det har varit två mycket roliga och intensiva år som vd för SL och Waxholmsbolaget. Jag är stolt och glad över det resultat vi har åstadkommit, jag är också stolt över alla de medarbetare som varje dag förser 700 000 stockholmare med en väl fungerande kollektivtrafik, säger Göran Gunnarsson .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079