23948sdkhjf

Swebus i samarbete med Strömma

Swebus startar ett nytt samarbete med Strömma Buss. I ett första steg innebär samarbetet att Swebus börjar erbjuda biljetter till Gutelinjen, Strömmas färjetransfer till Gotlandsfärjan från Oskarshamn.
– Swebus och Strömma kompletterar varandra på ett bra sätt, vi har båda breda verksamheter och är starka inom olika områden. Att vi börjar med Gutelinjen beror på att det är en populär resa nu under sommaren. Sedan passar även den linjen bra tillsammans med vårt eget utbud av färjetransfer, vi lanserade nyligen resor till kryssningsfartyget till Polen från Karlskrona, säger Ingvar Ryggesjö , presschef på Swebus.

– Swebus har ett väldigt starkt varumärke och många försäljnings- och marknadskanaler direkt till resenärerna. Här ser vi stor potential i vårt samarbete och ett bra sätt för oss att nå ut bredare med våra resor, säger Johan Ekman , vd för Strömma Buss.

Från och med idag onsdagen den 29 juni kan resenärer köpa biljetter till Oskarshamns hamn, för vidare resa med Gotlandsfärjan, på Swebus.se, per telefon 0771-218 218, hos över 500 Pressbyråer, 7-Eleven och Direkten-butiker samt i Swebus egna butiker.

Swebus arbetar sedan tidigare tillsammans med bussföretagen Ybuss för resor i Norrland och Eurolines för resor i Europa. Dessutom har företaget ett samarbete om resor till charterflyget med Apollo och resor till kryssningsfartyget med Stena Line. Swebus resor ingår även i Resplus.

– För att fler resenärer ska välja att lämna bilen hemma och resa kollektivt istället, krävs det att vi gör det enkelt för dem att hitta resorna som passar dem. Den här typen av samarbeten mellan olika typer av rese- och trafikföretag måste öka framöver för att vi ska lyckas nå målet om en fördubblad kollektivtrafik till 2020, säger Ingvar Ryggesjö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078