23948sdkhjf

Ny app för Flygbussarna

Flygbussarna lanserar applikationer för iPhone och Android. Med apparna kan resenären kolla tidtabellen till och från sju flygplatser i Sverige, hitta närmaste hållplatsen och köpa biljett.
– Vi strävar efter att göra resan enklare för våra resenärer. Genom apparna förser vi resenärerna med en ständigt aktuell tidtabell och möjlighet att enkelt köpa biljett, säger Eva Tiséus , marknadschef vid Flygbussarna.

Applikationerna kan ta fram en vägbeskrivning till närmaste hållplats vilket gör det enklare för fler att välja buss till flyget även i en stad där man är på tillfälligt besök. Målet är att apparna ska hjälpa resenären att planera sin resa till och från flygplatsen.

– Vi kommer kontinuerligt att jobba med att utveckla apparna. Lanseringen firas med ett erbjudande om att köpa tur- och returbiljett till Arlanda för 198 kr genom apparna, säger Eva Tiséus.

Funktioner i Flygbussarnas applikationer:
- Se aktuella avgångs- och ankomsttider till Arlanda, Bromma, Göteborg City Airport, Landvetter, Malmö Airport, Skavsta och Västerås Airport.
- Köpa biljett
- Spara en resa i ”mina favoriter”
- Få vägbeskrivning till närmaste hållplast via Google maps
- Hitta kontaktuppgifter till kundtjänst

IPhone-applikationen kan laddas ner från App Store, antingen via iTunes eller direkt via en iPhone. Appen heter Flygbussarna . Android-applikationen kan laddas ner från Market via mobilen. Appen heter ”Flygbussarna”. Applikationerna är utvecklade i samarbete med iDeal Apps.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062