23948sdkhjf

Gratis internet i Umebussarna

I oktober kan alla kunder på stadsbussarna i Umeå surfa gratis. Det är Nobina som levererar en helt färdig lösning till samtliga 50 bussar som man kör åt Länstrafiken i Västerbotten.
– Vi ser internet ombord som ett utmärkt exempel på hur vi kan hjälpa till att ladda det lokala varumärket Ultra med tydliga mervärden. Gratis surfning blir säkert väldigt populärt i en studentstad som Umeå, säger Rolf Kolmodin, kommunikationschef på Nobina Sverige.

Satsningen är en del av resultatet av det framgångsrika trepartssamarbete som bedrivs mellan Nobina, Umeå kommun och Länstrafiken. Tidigare har man bland annat förnyat flygbusstrafiken till Umeå City Airport med ny linjesträckning och tätare turer, vilket gett ett snabbt resultat ifråga om både ökat resande och nöjdare kunder.

Nobinas tjänst internet ombord används redan i bland annat pendlartrafiken mellan Stockholm och Norrtälje samt på Swebus expressbussar. Det är en högkvalitativ lösning både ifråga om snabbhet och stabilitet och är mycket uppskattat av kunderna som nu kan förvandla restid till jobbtid.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078