23948sdkhjf

Spel för kollektivtrafiken

Jernhusen och Trafikverket/Citybanan genomför en aktivitet på ett lättsamt och underhållande sätt där resenärerna får möjlighet att ta del av information om ombyggnationerna på stationen.
Torsdag 18 augusti förvandlades Centralstationen i Stockholm till en livs levande spelplan där resenärerna kan agera spelpjäser. ”Steg för Steg – mot en bättre kollektivtrafik” är ett lättsamt och informativt spel där resenärerna blir påminda om varför vi vänder upp och ner på hela stationen. Samtidigt upplyser vi dem om våra byggarbeten på ett enkelt och okomplicerat sätt. Jernhusen och Trafikverket finns på plats och svarar på frågor om alla ombyggnationer som sker runt om i stationsområdet.

Moderniseringen av Centralstationen i Stockholm har pågått i två år och 2011 är vårt mest omfattande år under hela byggtiden då sex av sju byggetapper pågår. Samtidigt är bygget av Citybanans arbeten närmare inpå stationen än någonsin. Resenärerna får stå ut med en hel del buller och byggnationer. För att fortsätta behålla resenärerna förväntansfulla och tålmodiga genomför Jernhusen och Trafikverket en informationsinsats direkt i stationsmiljön.

På plats i Centralhallen finns under torsdagen en stor spelplan som symboliserar alla arbeten runt hela stationen och stationsområdet. Improvisationsteatern ”De Vill” kommer att gestalta och leda spelet men alla resenärer är självklart välkomna att spela själva eller titta på när teatergruppen spelar. Under spelet kan resenärerna testa sina kunskaper eller ta del av information på plats.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063