23948sdkhjf

öppet hus hos VL

Lördag 10 september har Västerås Lokaltrafk och Västmanlands Lokaltrafik öppet hus för allmänheten i Västerås. Bland annat blir det guidad tur av verksamheten med gästspel av Hammarteatern.
Gratis fika finns i VL-baren och varför inte utmana någon av Västerås idrottsprofiler i bordshockey med chans att vinna ett signerat hockeyspel?

Dagen startar kl. 11.00 med uppträdande av Zillah och Totte. Sedan finns det mycket att göra på området under dagen fram till 15.00. Bland annat kan man åka buss genom tvätthallen, gå tipspromenad med fina priser och lära dig om VLs historia i vårt museum.

Det bjuds på underhållning i form av orkestern Wild Kids och dansuppvisning av världsmästarna i Lindy Hop, Henric & Joanna Stillman.

– Titta närmare på våra bussar och verkstäder, prova att vinna ett hockeyspel eller hälsa på några av våra samarbetspartners – det kommer finnas något för alla åldrar, säger Maria Linder , Områdeschef.

– Vi vill framförallt ge allmänheten chansen att ställa frågor och titta på vår verksamhet som är en utav de främsta i landet, säger Peter Liss , vd för AB Västerås Lokaltrafik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125