23948sdkhjf

Mastig mässa för spårfordon

Bombardier är en av de spårfordonstillverkare som presenterade nya lösningar för transport i städer vid Ecocity World Summit i Montreal 22-26 augusti i år.
Bombardier Transportation visade senaste innovationerna inom området transport i städer vid Ecocity World Summit 2011 i Montreal, Kanada. Den interaktiva ”Smart Transport Solutions”-applikationen demonstrerade Bombardiers senaste fordon, system och lösningar i den virtuella ”Bombardierstaden” som införlivar många karaktäristiska drag från städer i Nordamerika, Europa, Asien och Mellanöstern.

Många av Bombardiers kostnadseffektiva, energismarta och komfortabla produkter visades upp i den interaktiva applikationen. Dessa inkluderar: tunnelbanetåg, monorailsystem och spårvägsfordon av typen ”light rail” – alla utrustade för att berika städerna och dess invånare med bekväma mobilitetslösningar som svarar upp till dagens brådskande frågor om befolkningsökningar, trängsel och luftföroreningar.

Den datorbaserade simuleringen kombinerar nya innovationer för urbana transporter såsom Bombardier Innovia Monorail 300-systemet. Denna nya generationen av Monorailsystem erbjuder medel till höga kapacitetsmöjligheter för transport, med kostnadseffektiva konstruktioner med kort byggtid, istället för stora och omfattande infrastrukturarbeten. Med mycket låg användning av dyrbart innerstadsutrymme erbjuder systemet det senaste inom passagerarkomfort såväl för hög kapacitet, täta avgångar på högt belastade innerstadsrutter och som transportlänkar till destinationer utanför innerstäder.

Bombardier förklarade hur den kontaktlösa kraftöverföringslösningen PrimoveCity löser problemen med nuvarande räckvidds- och återladdningsbegränsningar för alla typer av fordon. Applikationer inkluderar spårvagnar, bussar, lastbilar och bilar. De är baserade på Bombardier Primove-teknologi som ger trådlös, utsläppsfri mobilitet genom att ladda fordonen utan behov av kablar via induktiv kraftöverföring från ett system i marken. Ingen annan lösning erbjuder jämförbara fördelar för dynamisk laddning, kraft, flexibilitet, säkerhet och intermodalitet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094