23948sdkhjf

Prisutdelning Bussförar-SM

Nu är det hög tid att anmäla sig till konferens och prisceremoni för Bussförar-SM 2011 på Nalen, Stockholm den 28 september 2011 med start kl 14.00.
Det är BuA, Bussarbetsgivarna som i samarbete med tidningarna RESFORUM och TRAFIKFORUM bjuder in till konferens och prisceremoni för Bussförar-SM 2011 den 28 september på anrika Nalen i Stockholm.

Konferensen inleds av Peter Jeppsso n, vd för Transportgruppen och BuA. Därefter varvas föreläsningar och diskussioner med ledande beslutsfattare vid bland annat bussbolag och organisationer. Det finns förstås även goda möjligheter att mingla, knyta kontakter och utbyta erfarenheter i pauserna. Då kan deltagarna också ta del av företagsutställningen, då Bussförar-SMs partnerföretag ställer ut. Moderator är Göran Forssén .

Konferensen avslutas med att infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd korar årets vinnare av Bussförar-SM 2011. Först då får vi veta vem som vinner första, andra respektive tredje pris i Bussförar-SM av Sabina Strömmare , Carl Olov Fräs och Fredrik Jarnhag .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078