23948sdkhjf

Tjänsteresa med bussen

Res kostnadseffektivt och bekvämt i tjänsten – den maningen kommer från Länstrafiken Örebro som nu genomför en kampanj för att fler företag ska skaffa Företagskort för tjänsteresor i hela länet.
Länstrafiken Örebro lanserade innan sommaren ett Företagskort för tjänsteresor som vänder sig till kommuner, landsting, företag, myndigheter samt andra organisationer. Kortet gäller i hela Örebro län på Länstrafikens bussar samt SJ:s och TiB:s tåg.

– De stora resandevolymerna utgörs idag av arbets- och studiependling, men det finns flera anledningar att börja använda kollektiva transportmedel även för resor i tjänsten, säger, Hans Wixner på Länstrafiken.

Kollektivt resande hjälper till att minska CO2-utsläppen. Idag har Länstrariken Örebro 848 stycken Företagskort beställda och utlämnade till sina företagskunder. Alla länets kommuner är anslutna samt Örebro läns landsting som står för cirka hälften av antalet kort. Därutöver har 12 statliga myndigheter och privata företag också tagit fasta på Länstrafikens erbjudande.

Länstrafiken fakturerar en gång per månad de resor som genomförts, inga andra avgifter tillkommer. Under vecka 38 genomförs ett utskick till drygt 800 företag i länet där dessa erbjuds möjligheten att skaffa Företagskortet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063