23948sdkhjf

Samling, bussresearrangörer!

Nu är det hög tid för Sveriges bussresearrangörer att anmäla sig till Bussreforum. Första träffen genomförs 13 oktober i Scandic Victoria Tower, Kista, norra Stockholm.
Bussreseforum är ett nytt möteskoncept i syfte att deltagarna ska kunna utbyta idéer, erfarenheter och belysa viktiga frågor i branschen. Personliga möten/nätverksträffar arrangeras 2-4 gånger per år. På träffarna får du möjlighet att lyssna på experter på aktuella områden (t ex moms, resegaranti, tillgänglighet), mingla, diskutera och kanske även göra ett studiebesök. OBS: Den som bokar in sig på Bussreseforum den 13 oktober får gå och se Spamalot kostnadsfritt på kvällen!

Passa på tillfället att få vara med och påverka innehållet i Bussforums möten och vidare verksamhet! Tillsammans skapar vi affärer och vi vill ha dina åsikter för att kunna skapa Sveriges främsta forum för bussresearrangörer. Träffarna bevakas redaktionellt av tidningen RESFORUM och följs upp i BR:s kanaler. Via Bussreseforum har du möjlighet att påverka och lyfta fram angelägna frågor i branschen!

Bli medlem, kostnadsfritt givetvis. Är ditt företag medlem i BR, Svenska Bussbranschens Riksförbund, har du dessutom möjlighet att delta kostnadsfritt på träffarna. Övriga deltagare betalar 495 kr/deltagare och träff.

Första Bussreseforum genomförs i Nordens högsta hotell Scandic Victoria Tower i Kista, norra Stockholm. Temat är: ”Vikten av att förnya sig själv / Hitta nya kundgrupper”. Marcus Hammarström , Stockholm Visitors Board, är moderator under hela träffen.

Här är några godbitar ur programmet 13 oktober:

Nicklas Lindersson , affärskonsult: I den digitala världen är kunden viktigare än någonsin!
BR:s arbetsgrupp för turistfrågor berättar om sitt arbete

Morgan Sandström
, Omvärldsanalytiker SIFO: Vem är kunden idag och i morgon?

Bussrundtur 14 oktober – Upplev Stockholm på ett nytt sätt! (Antalet platser är begränsat)

Bussreseforum arrangeras av BR, Svenska Bussbranschens Riksförbund och tidningarna RESFORUM och TRAFIKFORUM.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063