23948sdkhjf

Ministern korar Bussmästaren

Infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd korar vinnaren i Bussförar-SM 2011 den 28 september på Nalen i Stockholm. Missa inte årets busshändelse!
Ceremonidagen inleds med en eftermiddagskonferens med fokus på bussföraryrket med start klockan 14.00 på anrika Nalen mitt i Stockholms city. Redan nu är 100 deltagare anmälda och platserna kan ta slut när som helst.

BuA, Bussarbetsgivarna i samarbete med tidningarna RESFORUM och TRAFIKFORUM står bakom konferensen som avslutas med en prisceremoni för Bussförar-SM 2011. Då får vi äntligen veta vem av finalisterna Carl Olov Fräs , Sabina Strömmare och Fredrik Jarnhag som är allra vassast på att köra buss i Sverige. Infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd delar ut första, andra och tredjepriset - det blir en mycket spännande stund.

Själva konferensen inleds av Peter Jeppsson , vd för Transportgruppen och BuA. Därefter varvas föreläsningar och diskussioner med ledande beslutsfattare vid bland annat bussbolag och organisationer. Det finns förstås även goda möjligheter att mingla, knyta kontakter och utbyta erfarenheter i pauserna. Då kan du också ta del av företagsutställningen där Bussförar-SM:s partnerföretag ställer ut. Moderator är Göran Forssén .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078