23948sdkhjf

Vectura storsatsar på spårmässan

Teknikkonsultföretaget Vectura storsatsar när Future Transport och Nordic Rail arrangeras på Elmia i Jönköping den 4-6 oktober. Många från företagets topp är på plats under mässdagarna.
Vectura, som är tunga i Sverige inom transportinfrastruktur, deltar på mässan med ett stort antal föreläsare och personer ur ledningsgruppen.

– Vi strävar efter att hitta en klokare väg till framtiden och våra metoder och arbetssätt utvecklas ständigt. På Vectura arbetar vi med samtliga transportslag och på Future Transport berättar vi bland annat om vår spårvägskompetens, säger Catharina Saunders , chefredaktör på Vecturas kundtidning, Vecturum.

Under mässans tre dagar finns Vectura på plats i monter C02:50. Vectura deltar med flera föreläsare som håller seminarier inom följande ämnen:
* Kapacitet på järnväg
* Handlingsplan för trafiksäkerhet
* Tillgänglighet – det handlar om forskning och kunskap
* Höghastighetsbanor – ett samhällsbygge för stärkt utveckling och konkurrenskraft
* Geoteknik i förändring
* Sårväg – ett billigt sätt att minska klimatutsläppen
* ERTMS i praktiken

– Vi lägger stort fokus på mänskliga möten under mässan precis som i våra infrastrukturlösningar. I vår monter kan man sätta sig ner i bekväma fåtöljer för att prata med några av Sveriges ledande experter inom transportinfrastruktur, säger Catharina Saunders.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141