23948sdkhjf

Swebus kör datahackare

Swebus satsar på rekordmånga direktresor till Dreamhack Winter, världens största datorfestival som äger rum den 24-27 november i Jönköping. Swebus kör hela vägen till och från mässområdet Elmia.
Nytt i höst är Dreamhackbussar till och från städer som Karlstad, Uppsala och Köpenhamn, samt specialturer till Dreamhacks e-sportshow i Kinnarps Arena.

– Våra specialresor till Dreamhack går hela vägen till mässan utan byten på vägen, och biljetterna har varit mycket efterfrågade. Vi vet att många av Dreamhack-besökarna uppskattar att vi erbjuder gratis internet ombord, så vi förväntar oss ett hårt belastat nätverk, säger Ingvar Ryggesjö , presschef för Swebus.

Dreamhack är världens största datorfestival. Där träffas tusentals datoranvändare och kopplar samman sina datorer i ett LAN (nätverk) för att bland annat spela dataspel. Årets Dreamhack i Jönköping pågår från och med den 24 till och med den 27 november. Den 26 november anordnar Dreamhack även en e-sportshow i Kinnarps Arena, där de tävlande spelar dataspel mot varandra. Swebus specialbussar till e-sportshowen går till och från Uppsala, Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Malmö.

Bussarna går under festivaldagarna till och från Stockholm, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Linköping, Mjölby, Ödeshög, Gränna, Ulricehamn, Borås, Landvetter, Göteborg, Värnamo, Ljungby, Markaryd, Örkelljunga, Helsingborg, Lund, Malmö, Köpenhamn, Uppsala, Arlanda, Karlstad, Kristinehamn, Mariestad och Mullsjö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062