23948sdkhjf

Park Inn toppar Turning Torso

Park Inn by Radisson Malmö har tagit över konferensverksamheten i Turning Torso. Företaget ska leda och övervaka driften samt utveckla och marknadsföra verksamheten i HSB:s namn vilket bland annat innebär att mat och dryck kommer att levereras i samarbete med Malmöhotellet Park Inn.
– HSB:s fokus är boende, inte konferenser. Därför ville vi hitta en samarbetspartner som kan hjälpa oss att utveckla konferensverksamheten högst upp i Turning Torso. Park Inn by Radisson med sitt stora internationella nätverk i kombination med stark lokal förankring är helt rätt partner för oss, säger Henrik Krantz , Fastighetschef, HSB Malmö.

– Konferensverksamheten i Turning Torso är en fjäder i hatten för Park Inn Malmö. Lokalerna och utsikten är fantastiska. Vår ambition är att lyfta konceptet ytterligare en nivå vad gäller mat, dryck och helhetsupplevelse, säger Ulrika Andersson , verksamhetschef för Park Inn by Radisson Malmö och fortsätter:

– Som det första hotellet och en av Turning Torsos närmsta grannar i Västra Hamnen, kan Park Inn by Radisson tillsammans med HSBTurning Torso, nu erbjuda ett komplett mötespaket av högsta kvalitet. Vi ser fram emot ett givande samarbete där Turning Torsos spektakulära form och utsikt kompletteras med Park Inn by Radissons serviceanda ”Yes I can!”, och en matfilosofi som bygger på bra, enkla och fräscha råvaror. Tillsammans skapar Park Inn by Radisson och Turning Torso en komplett mötesplats i Västra Hamnen och Malmö.

Konferensverksamheten i Turning Torso erbjuder möjligheten att konferera i två våningsplan 190 meter över havet, i lokaler designade av den spanska arkitekten Santiago Calatrava, som också ritade själva byggnaden. Turning Torso färdigställdes 2005 av HSB Malmö och ägs idag av HSB Malmös 43 000 medlemmar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078