23948sdkhjf

Strömma säljer F.O-Resor

Strömma Turism och Sjöfart säljer F.O-Resor till Erlings Resor i Slöinge. Enligt Strömma sker affären för att förtydliga det egna bolagets inriktning på sightseeingverksamhet och beställningstrafik.
Strömma Turism och Sjöfarts stora satsningar på sightseeingverksamhet och beställningstrafik det senaste året har föranlett bolaget att ytterligare förtydliga affärsinriktningen. Beslut har därför tagits att avyttra F.O-Resor i Göteborg. Köpare är Erlings Resor i Slöinge.

– Vi ser inte att det ligger inom ramen för den verksamhet vi bedriver att ordna resor till jordens alla hörn med flyg. Erlings resor är en välrenommerad aktör som kan fortsätta upprätthålla den kvalitet som vi tycker att F.O-Resor står för och kan utveckla produkterna i enlighet med gästernas önskemål, säger Johan Ekman vd i Strömma Buss.

EkmanResor i Stockholm kommer dock att fortsätta driva reseverksamhet. EkmanResor kommer nu att drivas tydligare under Ekman Buss Flexibussitet, och samarbetet med F.O-Resors nya ägare Erlings Resor kommer att fördjupas.

Under 2011 har Strömma satsat allt mer på sightseeingturer och beställningstrafik inom storstadsregionerna i Skandinavien med uppköp av DFDS Canal Tours och Vikingbus i Köpenhamn samt Helsinki Sightseaing, det här är ytterligare ett steg i den riktningen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172