23948sdkhjf

örebro app:ar upp sig

Länstrafiken har nu utvecklat den tidigare mobila applikationen där man som resenär kunde ladda ner sin tidtabell till mobilen - snart går det att köpa SMS-biljett också.
Från och med 17 november har användarna med Länstrafikens app bland annat köpa SMS-biljett i hela Länstrafiken Örebro busstrafik. Biljetten får kunden enkelt via SMS.

– Att förenkla vardagen för våra resenärer är ett ständigt utvecklingsarbete. Vi är glada att nu kunna presentera denna utveckling av vår mobila applikation som gör att våra resenärer lättare kan hitta sin resa och sin närmaste hållplats, säger Thony Lundberg , områdeschef på Länstrafiken Örebro.

Detta finns i appen:
- Tidtabeller som är nedladdningsbara - ser ut som de vanliga papperstidtabellerna.
- Hållplatsinformation - ger information om avgående bussar från en hållplats.
- Reseplanerare med möjlighet att köpa sin resa med SMS-biljett nu även på landsbygdstrafikens bussar.
- Reseplaneraren hjälper användaren att hitta bästa resan mellan A och B, informerar om eventuella avvikelser och anmärkningar.
- Nu enklare att köpa SMS-biljett i stadstrafiken - utan kod!
- Karta med GPS.
- Appen kan laddas ner utan kostnad på App Store eller Android market.

– Att kunna erbjuda SMS-biljetter på alla bussar i länet underlättar för dig som väljer att ställa bilen någon gång i veckan och ta bussen i stället. Alla funktioner som behövs för ditt resande finns i mobilen! Vi gör din vardag enklare, säger Thony Lundberg
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063