23948sdkhjf

Hotell instiftar kärlekspris

Guldhjärtat är namnet på ett nytt pris som Countryside Hotels i samarbete med Lifestyle Wedding och Bröllopsmässan ska dela ut i kärlekens namn varje år. 29 januari 2012 sker första prisutdelningen. 
Det nyinstiftade priset riktar sig mot privatpersoner som vill dela med sig av sitt livs största ögonblick. Priset delas ut för första gången på Bröllopsmässans sista dag, söndagen den 29 januari, 2012 i kategorierna:
* Årets Bröllopspar 2012
* Årets Frieri 2012
* Årets Bröllopsfoto 2012

Vinnarna får exklusiva priser bland annat i form av hotellupplevelser från Countryside Hotels.

– Att instifta det här priset är ett roligt sätt för oss att nå ut med vårt budskap; alla kan hitta den perfekta platsen för sitt bröllop på något av våra slott, herrgårdar, pensionat, gästgiverier och hotell runt om i Sverige, säger Bibi Rydbacken , marknads- och försäljningschef på Countryside Hotels.

Tävlingen är öppen för alla privatpersoner men priset Årets Bröllopsfoto riktar sig även mot fotografer. För att nominera sig själv eller en vän, skickar man en kort motivering till bibi.rydbacken@countrysidehotels.se eller lägger upp den på www.facebook.com/countrysidehotels Det går att nominera fram till Bröllopsmässans första dag, den 27 januari, 2012. En jury bestående av representanter från Countryside Hotels, Lifestyle Wedding & Bröllopsmässan utser vinnarna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.108